Egyéb ajánlatok

 

vidaXL 3 szintes fekete tömör mangófa könyvespolc 140 x 30 x 80 cm (320628)

71 650 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 71 650 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Könyvespolc, könyvszekrény

TEMPO KONDELA Tofi 6 Könyvespolc, könyvszekrény 79 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Tofi 6 vidaXL 242551 Könyvespolc, könyvszekrény 51 990 Ft vidaXL 242551 TEMPO KONDELA Norah Könyvespolc, könyvszekrény 42 790 Ft-tól TEMPO KONDELA Norah TEMPO KONDELA Sarah Könyvespolc, könyvszekrény 58 190 Ft-tól TEMPO KONDELA Sarah
Termékleírás
Kialakítás Nyitott
Ajtók száma Nincs
Fiókok száma Nincs

Méretek

Szélesség 140 cm
Magasság 80 cm
Mélység 30 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Vigyen egy kis ipari stílust otthonába vagy irodájába ezzel a 3 szintes fa könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemények) elhelyezésére. A könyvszekrény váza masszív, porszórt felületű acélból van, ami indusztriális külsőt kölcsönöz a bútordarabnak. A polcok tömör nyers mangófából készültek - ez a szép fafajta erős és strapabíró; a kézműves munka pedig látványos retró stílust ad neki. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A kézműves munkának, valamint a fa erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így mindegyik könyvespolc egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.